Marc Anthony a inaugurat un orfelinat în oraşul columbian Barranquilla

0
38

imagen-marcanthonyCântăreţul portorican Marc Anthony a inaugurat duminică orfelinatul „Victor Tamayo” în oraşul columbian Barranquilla, din nordul Columbiei, care va găzdui iniţial o sută de copii defavorizaţi, informează EFE.

„Sunt foarte emoţionat că pot împărtăşi cu voi acest moment, este un vis care a devenit realitate în urmă cu câţiva ani cu un orfelinat în Republica Dominicană, în acea zi am promis că îmi voi da întreg ajutorul”, a declarat artistul la inaugurarea căminului pentru copii.

Primarul din Barranquilla, Elsa Noguera, i-a mulţumit cântăreţului pentru ajutorul său preţios şi l-a declarat „fiu ilustru” al urbei înmânându-i medalia Oraşului Barranquilla, categoria de Aur.

Internatul, a cărui construcţie a început la 14 august 2014 cu ajutorul Fundaţiei Maestro Cares înfiinţată în 2012 de Marc Anthony şi de omul de afaceri Henry Cardenas, are o suprafaţă de 3.600 de metri pătraţi şi este dotat cu terenuri de sport, locuri de joacă şi un spaţiu verde de 3.000 de metri pătraţi, relatează Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ