Haidook Summer Fest

0
45

haiduc

Între 15-17 iunie 2018 are loc la Vârf la In, sat Brebu, comuna Runcu (județ Dâmbovița) cea de-a treia ediție a Haidook Summer Fest. În cadrul acestei manifestări, organizatorii au pregătit multe surprize, momente de dresură de cai, activități în natură cu și despre cai, demonstrații de talent în arta călăriei, competiții ecvestre.
Vineri, 15 iunie, este ziua dedicată pasionaților și practicanților de călărie care vor avea ocazia să își demonstreze abilitățile în prima etapă a concursului de Working Equitation, această primă zi a concursului fiind axată pe disciplina dresajului.
Sâmbătă, 16 iunie, ora 12.00, va fi ziua în care Răzvan Popescu și Flick de la Radio ZU vor da startul oficial al festivalului, al activităților artistice în manej și al altor acrobații și cascadorii călare. De asemenea, va continua competiția de Working Equitation, cu noi provocări și se va organiza evenimentul „Cu bicicleta la Haidook Summer Fest”.
Participanții se vor delecta cu ceaune de mâncare aburindă, vor face plimbări călare, vor putea lenevi pe baloți de paie la soare. Cei mici au prilejul să ia parte la ateliere special organizate pentru ei.
Evenimentul este dedicat atât iubitorilor de cai și familiilor cu copii, cât și tuturor amatorilor de activități în natură. Organizatori: Asociația Ride Wild Carpathia în parteneriat cu Federația Română de Turism Ecvestru și alte instituții locale și naționale.
Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook a festivalului.

Mihaela Mușetescu

[pro_ad_display_adzone id="95017"]