Cu ce putem înlocui „Fervexul”

0
68

fervexEi bine, deşi medicamentele precum Fervex sau Coldrex are efecte antihistaminice şi analgezice, şi sunt destinate tratării simptomelor răcelii, gripei, febrei, durerilor de cap, durerilor musculare şi inflamaţia sinusurilor pentru a împiedica prelungirea unei simple răceli vă propun să încercaţi să preparaţi acasă un medicament natural, apropiat tabletelor de Fervex sau de Coldren.

Reţetă:” Fervex” natural

Ingrediente

1,5 litru de apă

2 linguri de pulbere de ghimbir

1 lingură de sare de mare

1 lingură de miere

1 g de acid ascorbic

1 căţel de usturoi

1 lămâie

Preparare

Începeţi prin a pune apa la fiert, după care o lăsaţi să se răcorească, până atinge temperatura camerei. Adăugaţi lingura de sare, lingura de acid ascorbic şi sucul proaspăt stors de la o lămâie. Iar ca o ultimă sarcină amestecaţi bine toate ingredientele menţionate mai sus şi îndulciţi cu o lingură de miere de albine. Apoi, beţi soluţia rezultată imediat, sau în maxim 1-2 ore de la preparare.

Mădălina M.

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Baner asculta RJS

LĂSAȚI UN MESAJ