„Circus Is Coming to Town” – expoziție de pictură semnată Matei Șerban la Biblioteca Națională a României

0
34

„Circus Is Coming to Town”, o expoziție de pictură semnată Matei Șerban, se va deschide marți la Biblioteca Națională a României.

fotoOrganizată de Asociația Culturală „Societatea de Mâine” și Galeria ArtXpert, expoziția reunește șase lucrări pe pânză de mari dimensiuni (200 cm x 180 cm), două panouri de lemn (40 cm x 165 cm), tema aleasă, deși pare a fi în rezonanță cu evenimentele publice desfășurate în ultimul an, constituind, de fapt, o sinteză a societății în general, neavând o particularitate în timp și spațiu, informează organizatorii, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Expoziția este deschisă cu ajutorul Ministerului Culturii și al Bibliotecii Naționale a României, putând fi vizitată până pe data de 10 ianuarie 2014.

Matei Șerban a expus constant la Carroll Turner Gallery — New Mexico, Backstreet Gallery — Santa Monica, Biblioteca Națională din Oslo și la Galeria ArtXpert din București.

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Baner asculta RJS

LĂSAȚI UN MESAJ