Cercetătorii români au descoperit aparatul care te ajută să înveți mai bine

0
41

5c88d5e0-e576-11e3-95d1-91c2fc458398_Clipboard01Studiile arată că elevii pot avea performanțe mai bune, iar capacitățile intelectuale pot crește cu până la 20% dacă învață într-un mediu confortabil.

Plecând de la aceste date, un grup de cercetători de la Universitatea Tehnică de Construcții din București a inventat un sistem de purificare a aerului din școli, potrivit TVR.

Un proiect pilot a început la Colegiul Anghel Saligny din Capitală, iar ideea a fost premiată la un conscurs internațional.

Profesorii spun că în clasele în care sunt montate aceste aparate, elevii sunt mult mai atenți la ore. „Vă dau exemplu perioada examenelor de bacalaureat, când atmosfera în sala de clasă este insuportabilă din cauza căldurii. Acest sistem de climatizare vine să aducă un plus de confort”, a declarat directorul Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”, Maria Rădoi, pentru Știrile TVR.

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Banner 2 la suta

LĂSAȚI UN MESAJ