Cea mai mare putere din lume

0
228

niagara1Cea mai mare putere din lume este puterea de a crește. Gândiţi-vă ce ajunge minuscula ghindă! Dar pentru om creșterea nu este doar un lucru trupesc, ci înseamnă canalizarea acestei puteri în așa fel încă să crească cum a crescut Iisus, Care, sporea cu înțelepciune și cu vârstă și cu harul lui Dumnezeu și la oameni”.

Omul trebuie deci să crească mental, trupește și duhovnicește; să crească social și emoțional; să crească, cu harul lui Dumnezeu, de la chipul lui Dumnezeu cu care a fost zidit până la asemănarea cu Dumnezeu care este Hristos. Prin Botez ne-am cunoscut întru viața lui Dumnezeu.

Și, odată născuți, trebuie să creștem în această nouă viață. Esența maturității este Iisus Hristos, cel mai matur Om ce a trăit vreodată.

”Vitamine duhovnicești pentru iertarea sufletului – Zi de zi cu Hristos de-a lungul anului bisericesc”, în românește de Florin Codreanu

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Baner asculta RJS

LĂSAȚI UN MESAJ