Campio­natul Naţional de Nata­ţie

0
40

natatieÎn aceste zile, la Bacău, se desfăşoară Campio­natul Naţional de Nata­ţie pentru seniori şi ju­niori, la care participă peste 200 de înotători de la cele mai bune clu­buri din ţară. CSM Pi­teşti este reprezentat la această competiţie de 17 sportivi, care au ca obiectiv cîştigarea a 20 de medalii.

La acest concurs vor avea loc loc 10 reuniuni, iar la finalul fiecăreia, se vor decerna şi me­daliile. Înotătorii de la clubul din Ştrand au început în forţă com­petiţia, iar la finalul primei zile de concurs, şi-au trecut în cont patru medalii, dar şi un record naţional. Din cele patru medalii, trei au fost de aur, iar una de bronz.

Banner Retete Test

Performerul primei zile de concurs a fost juniorul Ro­bert Glinţă, care a terminat pe primul loc proba de 50 m spate rezervată seniorilor. În aceiaşi probă, dar rezervată juniorilor, Robert a fost din nou cel mai bun, reuşind să stabilească şi un nou record naţional. Tot pe prima treaptă a podiumului a terminat şi Eduard Barbu care a cîştigat aurul în proba de 100 m fluture rezervată juniorilor. Ul­ti­ma medalie a zilei de miercuri a fost un bronz adus de ştafeta feminină de 4×200 m liber, cămpusă din Bianca Răduţă, Alexandra Vîjan, Luiza Băluţă şi Alexandra Bogdăneci.
Iuliu Berca, coordonatorul secţiei de nataţie de la CSM Piteşti, este mulţumit de comportamentul sportivilor şi aşteap­tă în continuare medalii şi în următoarele zile.

Sursa: curier.ro

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Baner asculta RJS

LĂSAȚI UN MESAJ