Alifantis, în concert la Hard Rock Cafe

0
138

Nicu-AlifantisNicu Alifantis, împreună cu trupa sa, şi formaţia byron concertează pe 20 şi 21 mai la Hard Rock Cafe, informează un comunicat transmis de BestMusic.

Nicu Alifantis şi trupa sa vor prezenta show-ul “Alifantis & ZAN” pe 20 mai, iar pe 21 mai, băieţii de la byron – Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe) – îşi aşteaptă fanii cu un concert live, ambele spectacole urmând să înceapă de la ora 21,30.

Pentru concertul “Alifantis & ZAN”, biletele pot fi achiziţionate la preţul de 70 de lei cu loc la masă sau fără loc, şi 90 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei. Pentru show-ul trupei byron, tichetele se găsesc la 40 de lei cu sau fără loc şi 60 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iaBilet – magazinele Muzica, Uman, IQ BOX, terminalele Zebra Pay, Senia şi agenţiile Perfect Tour, dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare. Tichetele pot fi achiziţionate şi pe aplicaţia IOS sau Android iaBilet, ori de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ